Pemilik Blog

Pemilik Blog
Ust Kama (PerenungLangit)

TAQWIM HIJRI


Waktu Malaysia

TUKAR PASWORD YES

Sinar Harian

LOGIN AKAUN YES

Sinar Harian

e-Operasi

Sinar Harian

LOGIN SPLG

Sinar Harian

SAPS NKRA

Sinar Harian

HRMIS

Sinar Harian

APDM

Sinar Harian

PAJSK

Sinar Harian

LOG IN FROG VLE

Sinar Harian

E-FILING LHDN

Sinar Harian

e-Penyata Gaji

Sinar Harian

LAMAN ARAB

AL_QARADHAWI Al-Meshkat Islamweb Islam Online LiveIslam Soidul Fawaid Toriqul Islam Al-Islam Islamqa Multaqa Ahlul Hadis Toriqut Taubah Zadul Ma'ad Mausu'ah Al-I'jaz Al-Ilmi Nidaul Iman Lahaonline Sahab.net Al-Sunnah.com Al-Sunnah.com

PORTAL PILIHAN

AKSESORI

Facebook BOX.NET Youtube Imageshack Babylon translation Merriam Webster Online Kamus Online Bahasa Arab Online Dictionary: English-Malay Ujia Kecepatan Menaip Mediafire Rapidshare 4Shared Ziddu Slide Filehippo 2Shared 2Shared PDFChaser MIXPOD Al-Ma'ani EVERNOTE BOX.NET Photobucket

Rujukan

Widak buat teman-teman yang menjengah

November 8, 2008

Esok saya balik kampung. Beberapa perkara perlu dipersiapkan sebelum berangkat ke Tanah Suci pada 19 November 2008. Ini bermakna saya berhenti rehat sementara daripada posting untuk blog ini. Di kampung kemudahan akses internet agak sukar. Lagipun kesempatan untuk itu hampir tiada.
Kepada teman-teman yang lewat lalu menjengah ke sini, saya mengucapkan "widak" buat semua. Mudahan widak ini cuma sementara dan akan bertemu kembali pada tahun hadapan.
Safar haji yang akan aku telusuri ini tentunya satu perjalanan kerohanian dan pengalaman yang penting dan mungkin boleh dikongsikan bersama nanti. Mudahan Allah memberkati perjalanan saya. Ameen.

1 comments:

gopenghagen said...

siiru 'ala barakatillah. moga mendapat haji yg mabrur.

Post a Comment